Strict Standards: Non-static method MLPLanguageHandler::is_valid_short_code() should not be called statically in /var/www/vhosts/tt13.fi/httpdocs/textpattern/lib/txplib_misc.php(653) : eval()'d code on line 196
Taikateatteri 13: Kamala Velho

Kamala Velho

"Olipa kerran..." alkaa keijujen Olipakerran ja Senpituinense kirjoittama satu. Sadusta syntyy vahingossa kamala lasinpuhaltaja velho, velhoksi poikkeuksellisen etevä. Kaikkien kamaluuksien loihtiminen on Velhosta hauskaa puuhaa. Hän taikoo lasisen kaupungin kummallisine asukkaineen ja lopulta ihmeellisen peilin, joka kiepsauttaa kaiken nurinniskoin. Vain Velhon kamaluus jää ennalleen. "En ole koskaan itse keksinyt mitään näin kamalaa", valittaa Velho huomatessaan olevansa yksin koko maailmassa. Niinpä hän tekee velhokääntymyksen ja muuttuu kamalan kiltiksi.

Tanssiteatteri Raatikko ja Taikateatteri 13 toteuttavat Kamala Velho -esityksen, joka perustuu rakastetun lastenkirjailijan Kaarina Helakisan satuihin. Raatikon näyttämöllä Helakisan värikäs teksti herää eloon kiehtovan visuaalisena tanssi- ja taikateatterina.

WWW

Tämän artikkelin kommentointi on päättynyt.

In English

TT13 Facebook


Taikateatteri 13 ry
Meritullinkatu 33 A, 1. krs
00170 Helsinki, Finland

+358 40 143 1999
[javascript protected email address]


© TT13 2014